Reggezuivel Facebook

Reggezuivel
Reggezuivel
Maisoogst 2019! Met dank aan Loonbedrijf ten Cate!
Reggezuivel
Reggezuivel
Net geboren! En ook al is het van een pink(een jonge koe die nog niet eerder een kalf heeft gekregen ) ze weet heel goed wat ze doen moet.... meteen haar kalf aflikken! Nu is ze van pink een vaars geworden, zo noemen we een koe die haar 1e kalf heeft gehad.
Moeder en zoon maken het goed!
Reggezuivel
Reggezuivel
Kleine actie van de thuisblijvers, de kinderen van onze school trakteren op wat lekkers van de boerderij! Bedankt meesters en juffen voor jullie steun! #schoolmetdebijbelnotter#trots omboertezijn!
Reggezuivel
Reggezuivel
Wat een rijkdom...... Koeien kijken vanuit je keukenraam!! De ruimte om je heen, de zorg voor de dieren, wat hebben we een mooi beroep!
Af en toe goed om je dat te realiseren ondanks de vele mediaberichten die ervoor zorgen dat je je als boer soms af kan vragen of er nog bestaansrecht is voor boeren hier in Nederland. We doen als boeren/boerinnen ons best, de dingen die we doen op een zo goed mogelijke manier te doen. En ja tijden veranderen dat is iets van alle tijden......Dus we zullen mee gaan in de vele, soms lastige ontwikkelingen want ook dat is iets wat boeren altijd al hebben gedaan!
We zijn blij met de vele klanten die ons weten te vinden en die geregeld een kijkje in de stal nemen met kinderen en kleinkinderen. Die dan juist heel positief zijn en waarvan we geregeld horen:O, gaat dat zo.....
Zo belangrijk om ons verhaal te blijven vertellen, we houden onze deuren open! ๐Ÿ˜„
Reggezuivel
Reggezuivel
De streekjammen weer aangevuld, heerlijke jam van #tNijeEskes en #deGreftenhoeve, allebei uit Twente!
Reggezuivel
Reggezuivel
We hebben genoten van onze vakantie met een weekje Frankrijk met Franse yoghurtjes en Franse kaas, ook erg lekker!
Nu weer volop aan het zuivelen! Vanaf morgen zijn we weer open met een verse voorraad Reggezuivel!
Het enige wat we nog niet hebben is kwark, dat is er weer aan het eind van de week.

Graag tot ziens๐Ÿ˜„