Reggezuivel Facebook

Reggezuivel

In ons assortiment: Volle melk, Yoghurt, Vruchtenyoghurt, Karnemelk, Zuiveldrank, Kefir, Hangop, Kwark, Vanille vla, Roomboter. En af en toe wat andere soorten vla, chocolademelk etc.
Reggezuivel
Reggezuivel
Vrijdagochtendwerk hangoppen😀!

Deze week als extra vla de bitterkoekjesvla !
Reggezuivel
Reggezuivel
Chocolademelkfotosessie😀🐮😉

We hebben deze lekkere chocomelk vanaf deze week weer op voorraad!
Reggezuivel
Reggezuivel
Het kan nog steeds, even naar buiten in de zon! 😀Al zal het wel niet zo heel lang meer duren voordat de koeien op stal gaan voor de winter want bij deze temperaturen stopt de grasgroei!

Fijn weekend!
Reggezuivel
Reggezuivel
Vanmiddag werden bij ons aantal koeien gekeurd. Dit gebeurt elke 8 maanden bij de vaarzen, de dieren die voor het eerst gekalfd hebben.
De klas van onze stagaire kwam kijken en Frans Thijs, de keurmeester, gaf uitleg over de verschillende onderdelen van de koe waar naar gekeken wordt. Dit om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van je koeien en wat de beste paring gaat worden voor zo’n koe. Met als uiteindelijke doel goede melkkoeien te krijgen/houden die gezond oud kunnen worden op ons bedrijf!
Reggezuivel
Reggezuivel
Wat een heerlijk herfstweer, voor de koeien is er nog ruim voldoende gras en ze zijn nog graag buiten!
Reggezuivel
Reggezuivel
De laatste keer dit jaar, gras inkuilen! En wat een weer vandaag! De warmste 28 oktober ooit offe….? Maar we hebben in elk geval weer een mooi voorraadje wintervoer!

Fijn weekend!
#Loonbedrijftencate