Welkom bij Reggezuivel

Lieve trouwe klanten van Reggezuivel,

We hebben een vervelende mededeling; de komende twee maanden zijn we genoodzaakt Reggezuivel te sluiten. Door een ongelukkige val heb ik een gebroken bovenarm en ben daardoor niet in staat om zuivel te maken. Het zijn teveel uren die dan opgevangen zouden moeten worden door mijn lieve collega’s. Daarom hebben we besloten om tijdelijk dicht te gaan om op die manier goed te kunnen herstellen. We houden u natuurlijk op de hoogte wanneer we weer van start gaan! Je kunt ons ook volgen via Reggezuivel op Facebook voor updates. We hopen op uw/jullie begrip en heel graag tot ziens!🐮

Pauline Beunk, 31-01-2024

Welkom bij Reggezuivel. Wij maken sinds 2016 op ambachtelijke wijze zuivelproducten op onze boerderij in Notter, nabij het riviertje De Regge tussen Nijverdal en Rijssen. Wij produceren onder andere heerlijke karnemelk, yoghurt, vla en hangop. Wij leveren onze producten aan diverse verkooppunten in de regio, maar je kunt onze zuivel ook bij ons op de boerderij verkrijgen.

Onze koeien

In onze moderne stal hebben de koeien veel bewegingsvrijheid, ruime ligplekken en volop licht en frisse lucht. De koeien worden gemolken door de melkrobot, waarbij elke koe haar eigen ritme heeft. Van het voorjaar tot het najaar staan de staldeuren overdag open en kunnen de koeien naar buiten om te weiden. Ons logo is het portret van twee van onze koeien Emma en Toos. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Contact